Lasitohtori yhteystiedot

Tarjouspyynnöt

Tarjouspyynnöt PK-seutu / työnjohtaja

Naarmut pois ikkunasta! Uuden ikkunan hankkiminen on turhaa, sillä me saamme vanhan korjattua. 

UKK - Usein kysytyt kysymykset

Lasitohtori pystyy korjaamaan kaikki pintavauriot mitä lasissa voi olla. Kunhan lasi ei ole halki, lähtökohtaisesti meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin pintavaurioihin kuten: Lasinaarmut, pinttymät lasissa, syöpymiset lasissa ja ilkivaltaa lasissa 

Me emme valitettavasti korjaa henkilöauton tuulilaseja, mutta olemme korjanneet liikenne yhtiöiden ilkivallasta vaurioituneita ikkunalaseja ja pystymme myös korjaamaan juna tai laivan ikkuna laseja. 

Jos lasi on pinnoitettu tai esim. selektiivilasia, niin pitää ottaa huomioon missä pinnassa on vaurio ja missä pinnassa on pinnoite. Jos pinnoite on eri pinnassa kuin vaurio, pystymme ihan normaalisti korjaaman lasin.  Tarjoamme myös likaa hylkivän nanopinnoitteen lasiin asennettuna.

Kyllä, lasi on yhtä kestävä hionnan jälkeen kuin mitä se oli sitä ennen. Kun lasia hiotaan siitä poistetaan noin sadas osia millimetristä. Tämä ei vaikuta lasin kestävyyteen ja lasin pintajännityskin säilyy. 

Lasinhionta toimii niin, että lasista poistetaan mekaanisesti sen verran pintaa kuin on teknisesti tarpeellista esim. naarmun poistoon. Miellä on omat menetelmät mitä ollaan lasihiontaan kehitetty ja pystymme sillä tavalla aina käyttämään mihinkin vaurioon sopivaa menetelmää. 

Lasinhionta maksaa sen mukaan miten paljon on hiottavaa. Me emme laskuta vaurioiden syvyyden mukaan vaan pinta-alan mukaan. Noin yhden neliömetrin hionta maksaa: 60€ – 350€ riippuen minkälaisesta vauriosta on kyse. 

Lasinhionta on ekologisin tapa millä saa vähennetty hävikkiä ja pienenetty hiilijalanjälkeä jos vertaa lasin vaihtoon. Kun ikkunalasi menee vaihtoon ei synny pelkästään päästöjä siitä yhden lasin valmistamisesta, kuljetuksesta ja asentamisesta vaan huomattavasti enemmän kuin on tarpeen: 1. vanhan lasin kuljetus kierrätykseen, 2. uuden lasin valmistaminen ja 3. uudelleen kuljetus ja uudelleen asennus. Lasinhionta on selkeä vaihtoehto jos haluaa miettiä ympäristöä ja pitää päästöt pieninä.