Lasihiontapalvelut

Naarmut pois ikkunoista!

Vaurioitunutta ikkunalasia pystyy korjaamaan, jolloin koko ikkunaa ei tarvitse vaihtaa. Meidän käyntimme jälkeen ikkunat ovat kuin uusia.

Mitä kaikkea ikkunasta voi korjata?

Meidän lasinhionta tekniikallamme ja laitteistollamme korjaamme usein esimerkiksi seuraavia ongelmia:

Jos kyseessä on esimerkiksi betonivalumajäki, syöpynyt ikkuna tai alkalisoituneen veden aiheuttama valumajälki, saamme ikkunat jälleen kirkkaiksi.  

Tarkastamme ikkunat asiakkaan puolesta ja teemme raportin tai tarjouksen korjausta kaipaavista ikkunoista. Tämä säästää erityisesti mestarin aikaa työmaalla, ja asiakkaamme voi luottaa siihen, että ikkunat ovat luovutushetkellä kunnossa.

Lasinhionta on nopeaa ja ympäristöystävällistä

Ikkunapinnan korjaaminen ja hiominen on ratkaisu moneen ongelmaan. Se on edullisempaa ja huomattavasti luontoystävällisempää kuin uuden ikkunan hankkiminen. Uuden lasin valmistus ja kuljettaminen on suuri hiilipäästöjen tuottaja, ja meidän ansiostamme voi säästyä keskimäärin jopa 1 000 kg hiilidioksidia per ikkuna. 
 
Lasihionta on myös ikkunan vaihtamista nopeampi ratkaisu. Jos uuden ikkunan joutuu tilaamaan tehtaalta ja asentamaan sen paikalleen, haittaa ja vaivaa aiheutuu esimerkiksi asukkaalle. Meidän tavallamme asiakkaamme ja kiinteistöjen asukkaat pääsevät vähemmällä. 

Esimerkkityöt

Mietityttääkö, voisiko sinun ikkunassasi olevat naarmut korjata – ja mitä se tulisi maksamaan? Varmasti vähemmän kuin uuden ikkunan asentaminen. Esimerkkitöistä löydät tietoja siitä, mitä erilaiset lasinhionnat ovat maksaneet.