Ikkunalasin naarmujen poisto

Vaurioitunutta ikkunalasia pystyy korjaamaan, jolloin koko ikkunaa ei tarvitse vaihtaa. Naarmujen poisto lasista käy meiltä leikiten, ja käyntimme jälkeen ikkunasi on kuin uusi.

Mitä kaikkea ikkunasta voi korjata?

Meidän lasinhiontatekniikallamme ja laitteistollamme korjaamme usein esimerkiksi seuraavia ongelmia:

Ikkunalasin naarmujen poistoaJos kyseessä on esimerkiksi betonivalumajälki, syöpynyt ikkuna tai alkalisoituneen veden aiheuttama valumajälki, saamme ikkunat jälleen kirkkaiksi ja naarmut pois ikkunoista.

Tarkastamme ikkunat asiakkaan puolesta ja teemme raportin tai tarjouksen korjausta kaipaavista ikkunoista. Tämä säästää erityisesti mestarin aikaa työmaalla, ja asiakkaamme voi luottaa siihen, että ikkunat ovat luovutushetkellä kunnossa.

Lasinhionta on nopeaa ja ympäristöystävällistä


Ikkunapinnan korjaaminen ja hiominen on ratkaisu moneen ongelmaan. Se on edullisempaa ja huomattavasti luontoystävällisempää kuin uuden ikkunan hankkiminen. Uuden lasin valmistus ja kuljettaminen on suuri hiilipäästöjen tuottaja, ja meidän ansiostamme voi säästyä keskimäärin jopa 1 000 kg hiilidioksidia per ikkuna.

Lasinhionta on myös ikkunan vaihtamista nopeampi ratkaisu. Jos uuden ikkunan joutuu tilaamaan tehtaalta ja asentamaan sen paikalleen, haittaa ja vaivaa aiheutuu esimerkiksi asukkaalle. Meidän tavallamme asiakkaamme ja kiinteistöjen asukkaat pääsevät vähemmällä. Hiomme naarmut pois ikkunoista ja lasit ovat taas kirkkaat.

Nanopinnoitteet

Asennamme myös nanopinnoitteita lasipintoihin. Se hylkii likaa ja vettä sekä helpottaa huomattavasti lasin pesua sekä vähentää pesukertoja. Nanopinnoite kestää normaalikäytössä noin viisi vuotta.

Referenssit

Mietityttääkö, onnistuuko lasin naarmujen poisto sinun kohteessasi – ja mitä se tulisi maksamaan? Esimerkkitöistä löydät tietoja siitä, mitä erilaiset lasinhionnat ovat maksaneet.

Usein kysyttyä palveluistamme ja lasin korjaamisesta

Lasitohtori pystyy korjaamaan kaikki pintavauriot mitä lasissa voi olla. Kunhan lasi ei ole halki, lähtökohtaisesti meiltä löytyy ratkaisu kaikkiin pintavaurioihin kuten: Lasinaarmut, pinttymät lasissa, syöpymiset lasissa ja ilkivaltaa lasissa.

Me emme valitettavasti korjaa henkilöauton tuulilaseja, mutta olemme korjanneet liikenneyhtiöiden ilkivallasta vaurioituneita ikkunalaseja ja pystymme myös korjaamaan juna tai laivan ikkuna laseja.

Jos lasi on pinnoitettu tai esim. selektiivilasia, niin pitää ottaa huomioon missä pinnassa on vaurio ja missä pinnassa on pinnoite. Jos pinnoite on eri pinnassa kuin vaurio, pystymme ihan normaalisti korjaaman lasin. Tarjoamme myös likaa hylkivän nanopinnoitteen lasiin asennettuna.

Kyllä, lasi on yhtä kestävä hionnan jälkeen kuin mitä se oli sitä ennen. Kun lasia hiotaan siitä poistetaan noin sadasosia millimetristä. Tämä ei vaikuta lasin kestävyyteen ja lasin pintajännityskin säilyy.

Lasinhionta toimii niin, että lasista poistetaan mekaanisesti sen verran pintaa kuin on teknisesti tarpeellista esim. naarmun poistoon. Miellä on omat menetelmät mitä ollaan lasihiontaan kehitetty ja pystymme sillä tavalla aina käyttämään mihinkin vaurioon sopivaa menetelmää.

Lasinhionta maksaa sen mukaan miten paljon on hiottavaa. Me emme laskuta vaurioiden syvyyden mukaan vaan pinta-alan mukaan. Noin yhden neliömetrin hionta maksaa: 60€ – 350€ riippuen minkälaisesta vauriosta on kyse. 

Lasinhionta on ekologisin tapa millä saa vähennettyä hävikkiä ja pienenettyä hiilijalanjälkeä, jos vertaa lasin vaihtoon. Kun ikkunalasi menee vaihtoon, ei synny pelkästään päästöjä yhden lasin valmistamisesta, kuljetuksesta ja asentamisesta, vaan huomattavasti enemmän kuin on tarpeen:

1. vanhan lasin kuljetus kierrätykseen,

2. uuden lasin valmistaminen ja

3. uudelleen kuljetus ja uudelleen asennus. Lasinhionta on selkeä vaihtoehto, jos haluaa miettiä ympäristöä ja pitää päästöt pieninä.